-
1-25
-
Warszawa Przeskok 2
Siedziba
O firmie
Cześć! Cieszymy się, że czytasz te słowa!
W Advalue wiemy, że biznes i komunikacja reklamowa mają moc kształtowania rzeczywistości.
Jesteśmy zdeterminowani, żeby razem z naszymi Klientami i Partnerami zmieniać ją na lepszą.
Ludzie to nasza największa wartość! Nieustannie poszukujemy takich jak my – zafascynowanych światem i pełnych pasji do współtworzenia go.
Osób refleksyjnych, które zauważają detale, które mogą być początkiem rozmowy. Ludzi, którzy chcą tworzyć rzeczy dobre. Ludzi, którym się chce.
Chcesz dodać coś dobrego od siebie?
Dołącz do nas! :)
Aplikujesz do firmy
- VFP Communications LTD Sp. z o.o.,
ul. Idzikowskiego 16, 00-710
Warszawa - Tel.: +48 22 514 6 500
- E-mail: info@media.com.pl
KRS: 0000038991- NIP: 5870200412
- REGON: 190598398
Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy w Warszawie XIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego Kapitał zakładowy 180 000 zł
Nasze publikacje
-
Media & Marketing Polska
Wydawany od 1993 r. (początkowo jako Media Polska, a od 1996 r. jako tytuł połączony) magazyn poświęcony segmentowi komunikacji marketingowej. Skupia się na zagadnieniach związanych z marketingiem, agencjami reklamowymi, domami mediowymi, badaniami rynkowymi, social mediami i PR-em. Pod jego egidą są wykonywane oraz publikowane badania jakości usług realizowanych przez takie podmioty branżowe jak: agencje reklamowe full service, domy mediowe, agencje marketingowe czy agencje eventowe. -
Handel
Wydawany od września 1993 r. , wiodące czasopismo w branży FMCG. Skierowane jest do właścicieli sklepów, centrali zakupowych dużych i małych sieci, hurtowni, producentów. Koncentruje się na tematach związanych ze zmianami i trendami na rynku detalicznym i hurtowym, a także w poszczególnych kategoriach produktowych. W części edukacyjnej radzi, jak efektywnie prowadzić sklep. Porusza zagadnienia dotyczące zarządzania kategoriami, wyposażenia, prawa, marketingu. -
Food Service
Wydawany od 1994 roku, jest prestiżowym magazynem specjalistycznym skierowanym do szefów kuchni, właścicieli restauracji oraz kadry zarządzającej renomowanych placówek gastronomicznych, hoteli. Zawiera tematy z zakresu ekonomii, prawa, marketingu i zarządzania, informuje o wydarzeniach w kraju i za granicą, przedstawia zmiany oraz trendy w branży gastronomicznej.
© COPYRIGHT 2023